Παγκόσμια Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού 2009 2


Και εφέτος (όπως και πέρσι) οι σύλλογοι και οι ομάδες που ασχωλούνται με το Ελεύθερο Λογισμικό στην Ελλάδα θα συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού 2009 (γνωστή και ως Software Freedom Day 2009).

Εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στα ακόλουθα σημεία:

Αθήνα: Πύλη Πολυτεχνείου (Στουρνάρα) απ’ τις 11.00


View Larger Map

Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος) απ’ τις 12.00


View Larger Map

Λάρισα (Κεντρική Πλατεία) απ’ τις 09.00


View Larger Map

Χανιά (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς) απ’ τις 17.00


View Larger Map

Σύλλογοι και ομάδες που υποστηρίζουν την προσπάθεια είναι, Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Linux Ελλάδος (Hellug), η κοινότητα Linux της Θεσσαλονίκης (Thelug), ηLinuxTeam της Λάρισας, και η κοινότητα Linux των Χανίων, επίσης την προσπάθεια θα στηρίξουν με την σειρά τους η εταιρεία ΕΛ/ΛΑΚ, η Canonical μέσω του ubuntu-gr και φυσικά πολλοί εθελοντές και φίλοι με αρκετό μεράκι.

Άρθρα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού 2009 μπορείτε να βρείτε στο Enet.gr της Ελευθεροτυπίας, στο ICTplus.gr, στο TechPress.gr, στο in.gr, καθώς και στα blog του Χρήστου Μπαχαράκη, του Γιώργου Καραμανώλη.

Αν ασχολείστε και εσείς με το Ελεύθερο Λογισμικό ή αν θέλετε να ασχοληθείτε με αυτό μην διστάσετε να συμμετέχετε όπως μπορείτε στις εκδηλώσεις.


About Eleftherios Kosmas

Technologist in the University of Athens, open source enthusiast, member of the local hackerspace, vice chairperson of the Libre Space Foundation,

Σχολιάστε

2 thoughts on “Παγκόσμια Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού 2009