Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 στις 20 με 22 Μαΐου 2


Το φετινό συνέδριο Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 2ο Μαΐου και το Σάββατο 2ι στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Επειδή όμως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα (ΤΜ) την Κυριακή 22 του μήνα θα γίνου ταυτόχρονα εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Ηράκλειο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην Λάρισα στο ΤΕΙ Λάρισας.

Το συνέδριο έχει σκοπό να καλύψει από των μέσω χρήστη μέχρι τους προχωρημένους χρήστες με παράλληλες εκδηλώσεις. Έτσι στην παράλληλα με τις ομιλίες που γίνονται στην Αίθουσα Τελετών του EMΠ θα γίνουν εξειδικευμένα workshops στις αίθουσες της κεντρικής βιβλιοθήκης του ΕΜΠ.

Ο χώρος θα έχει WiFi με essid:ntua username:conference και passord:ellak

Τι θα πούμε εκεί; Λοιπόν από ομιλίες έχουμε μπόλικο πράγμα. Tόσο μπόλικο που πραγματικά καλύτερα να το δείτε αναλυτικά στο site του συνεδρίου, μάλιστα αν θέλετε να γραφείτε σε κάποιο workshop έχετε χρόνο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 18 Μάη (σήμερα δηλαδή)  για να γνωρίζουν οι διοργανωτές τις ακριβείς ανάγκες σε άτομα στα workshop. Γι’αυτό όσοι θέλετε να παρακολουθήστε τα workshop καλό είναι να εγγραφείτε νωρίς.

Μάλιστα όσοι εγγραφείτε έχετε την πιθανότητα να κερδίστε ένα από τα ακόλουθα δώρα:

– 1 συμμετοχή στο Scrum Training (30-31 Μαΐου), προσφορά της Zenika, συνολικής αξίας 1400€

– 3 ετήσιες συνδρομές στο περιοδικό Linux Inside, προσφορά της Compupress, συνολικής αξίας 150€ (στο οποίο γράφουν πολλοί από τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ (μεταξύ άλλων εγώ και αρκετοί φίλοι μου)

– εκπτωτικό κουπόνι για αγορές βιβλίων, προσφορά της O’Reilly

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο στις 17:30

Ελπίζω να τα πούμε εκεί από κοντά.


About Eleftherios Kosmas

Technologist in the University of Athens, open source enthusiast, member of the local hackerspace, vice chairperson of the Libre Space Foundation,

Σχολιάστε

2 thoughts on “Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 στις 20 με 22 Μαΐου

  • Nikos

    Λευτέρη, στο πρόγραμμα φαίνεται ότι θα είσαι ομιλητής σε μια συζήτηση μαζί με τον Δ. Σπιννέλη, ισχύει;

  • Eleftherios Kosmas Post author

    Ισχύει ναι μεταξύ άλλων (πολύ σχετικότερων από εμένα), φυσικά θα παρακολουθήσω και άλλες παρουσιάσεις 😀